Alla inlägg den 6 maj 2013

Av T - 6 maj 2013 22:12

Visst detta kanske inte är något att vara särskilt bitter över egentligen men det känns bara fruktansvärt tungt.

Igår var jag så duktig och promenerade 8,85 km och idag tänkte jag att jag skulle ta mig en liten runda innan Biggest loser som jag slaviskt följt sen denna säsong började, men sedan lyckades jag få med mig en vännina och jag tänkte att det är bättre att röra på sig än att titta på BL det finns säkert på play. Man vet ju som sagt inte vart tiden tar vägen om man är två som går.


Hela jävla promenaden kändes fruktansvärt tung men jag promenerade på jag hade ju iallafall trevligt sällskap. Ungefär efter halva promenaden kände jag hur ont det gjorde i foten vid tårna men jag hade ju inget val, jag var ju tvungen att ta mig hem på något vis så jag bet ihop och fortsatte att gå utan att säga något.

Efter 6,45 km var jag hemma igen och tog av mig skorna och får se att hela jävla hörnet på strumpan är alldeles nerblodat. Jag får av mig strumporna och ser att jag har ju världens skavsår på lilltån som har legat och gnuggats i varpå blodet. Hur jävla kul är nu detta!! Ja visst jag kan sätta på mig plåster men vid längre promenader kommer ju detta också att skavas av, och det är något jag vet eftersom jag hade plåster redan nu när jag gick pga känningar under dagens tidigare familjepromenad. Hur ska jag göra nu??? Ny skor kanske skulle vara en idé men hjälper det?


Jag får väl hoppas på mindre blåsväder så att jag kanske kan ta mig en cykeltur på kvällarna framöver....

Usch efter detta blev jag jävligt bitter!!


//Therese

Av T - 6 maj 2013 13:10

Då det är ett tag sedan jag bjöd på någon matbild tyckte jag att det nu var dags.
Dagens lunch, pastagratäng.

Av T - 6 maj 2013 08:26

Denna morgon vaknade jag med huvudvärk så det känns inte alls så jättebra idag. Solen skiner och det ser ut att bli en undebar dag så då hoppas jag verkligen på att huvudvärken släpper.


Förövrig så är det måndag idag och det var dags för vägning imorse som jag var helt inställd på att det inte skulle vara så bra, men jag är faktiskt väldigt nöjd med veckans resultat.


Förra veckans vikt: 110,6 kg

Dagens vikt: 109,8 kg

Alltså en viktminskning på -0,8 kg

Total viktminskning hittils : -3,2 kg


Det känns mycket bättre när man faktiskt skriver ner siffrorna då blir man lite mer sporrad när man se att det faktiskt går neråt!


Nu är det det efterlängtade kaffet som väntar. Ha en bra dag!

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards