Alla inlägg den 3 maj 2013

Av T - 3 maj 2013 20:40

Idag känns det lite tufft att ha mina älskade syskon så långt bort (65 mil) Det skulle vara så underbart om vi bodde så pass nära varandra att man kunde ta en promenad tillsammans på kvällen och prata om dagen som varit eller om livet.

Visst kan vi alltid ringa varandra men det hade varit så mysigt att kunna umgås lite oftare. Jag saknar dom så otroligt mycket. 


För övrigt så tar jag mig lite helg idag när det är fredag. Jag har köpt mig lite godis, dock är det i mycket mindre mängd än jag brukar och det är jag nöjd över. Detta är min en dag i veckan dag, denna vecka. Som jag tidigare sagt så tror inte jag att det håller i längden att bara förbjuda utan allt är tillåtet i rätt mängd.


Imorgon är det jobbdags för min del vilket betyder att det blir ont om inlägg då jag jobbar hela dagen. Visserligen har det inte varit så mycket inlägg idag heller men jag vet inte riktigt vart tiden tar vägen....


Nu är det väl dags att lägga ett öga på Sverige matchen och ta fredag.

Kram på er!


//Therese 

Av T - 3 maj 2013 09:09

"Thank good it´s friday" är det många som uttrycker idag men för min del så betyder det jobb imorgon, men jag får njuta av fredagen som den är.

Dagen har börjat bra med solsken men tyvärr så försvann den. Jag sitter här och sippar på morgonkaffet efter frukosten och till frukost idag blev det:

  • 2 dl mellanfil
  • 1 dl cornflakes
  • 2 st lingon grova, en med en skiva ost, tomat & gurka, den andra med kalkonpålägg, tomat & gurka.
  • 1 kopp kaffe.

Jag kände mig otroligt hungrig imorse men när jag väl ätit denna frukost så tyckte jag att det blev lite för mycket men nu är jag mätt iallafall.


Vad dagen annars har att erbjuda återstår att se, men jag hoppas iallafall på en bra dag!


//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards