Alla inlägg den 12 mars 2015

Av T - 12 mars 2015 22:15

Jag tycker att det är kul att det finns de som faktiskt märker att jag kör på som f-n när jag kör pass. Träffade på en bekant i hallen på gymmet idag som hade lagt märke till hur hårt jag körde i söndags och det peppar mig lite extra faktiskt när det syns att jag kämpar på. 


När det kommer till passet idag så kämpade jag på så mina ben bara skakade så nog pressade jag dom rejält och jag kan säga redan nu att jag känner av att träningsvärken kommer jag ha som vän imorgon.

Det som är kring det här passet var att det var lite anpassat för nybörjare så jag vet faktiskt inte riktigt om jag vågar gå på ett riktigt crossfit pass ännu men jag hoppas på att jag ska komma över den spärren och gå i framtiden. 

Om det är samma instruktör jag haft nu så går jag gärna då hon vet lite om mig och hon var ju med förra veckan när alla känslor kom, men just för tillfället har hon inga sådana pass. 


Jag kände bara att jag ville skriva ett litet träningsinlägg om att jag faktiskt känner mig super nöjd över min prestation idag samt att det uppmärksammats att jag körde på i söndags.


Nu är det dags att göra sig klar inför kvällen och möta morgondagens jobb.

God natt på er!

//Therese

Av T - 12 mars 2015 18:09

Idag var det dags för överätning utan tanke. Det var vid middagen då jag lagat köttfärssås med penne som det hände. Jag skulle ta mig en knäckemacka till maten och plötsligt satt jg där och hade ätit fyra stycken. Det som är så läskigt är att jag bara gjorde det utan att tänka mig för, precis som att det gick på rutin, vilket det säkert gjorde och inte kände jag mig särskilt mätt heller så jag hade kunnat fortsätta om jag inte hade ifrågasatt vad jag höll på med.


Jag såg bitar av en dokumentär häromdagen då det just handlade om fettma och personer som lider av det och där fanns det någon teori (genom tester) att vissa männsikor saknar kraften i ett särskilt mättningshormon och det är dessa människor som oftast lider av fettma då dom kan känna sig mätta en liten stund men sällan proppmätta och dom blir snabbare hungriga igen viket gör det hela mycket svårare att kontrollera. Jag tror någonstans på den här teorin och det var synd att jag inte såg hela programmet men just idag kom jag att tänka på det då jag inte kände mig särskilt mätt trots en portion mat och fyra knäckemackor med smör. 


Jag hoppas att jag kan få till en vana att bara äta en portion och att det sedan kommer att ske på rutin eftersom jag säkert har lite problem med mättnadskänslor. Just idag vart det så tydligt om hur jag faktiskt ätit förut eftersom det som sagt gick på rutin. Innan middagen var jag iallafall duktig att fota min tallrik.

   


Dagen idag har vi också tillbringat mycket tid ute. Säkert fyra timmar utomhus på eftermiddagen och det var så underbart att sitta mot en husvägg i solen med lite kaffe. Det är så härligt att se att stenarna är torra och att solen skiner så att stenarna ger lite skugga. Det kändes riktigt våraktigt där en stund mot husväggen.

   


Snart är det dags att byta om och köra en ordentlig genomkörare på ett crossfit pass idag som jag hoppas att jag klarar mig igenom idag utan att bli så känslomässigt påverkad. 


Kommande helg har jag tjockt på jobbschemat så det kan bli lite glest med inlägg. Jag ska försöka skriva något men jag kan absolut inte lova att det blir så eftersom jag kommer att vara mycket hemmifrån och den tiden jag är hemma vill jag umgås. 


Nu hoppas vi på ännu en vårdag imorgon för det ger så mycket energi.

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards