Alla inlägg den 30 mars 2015

Av T - 30 mars 2015 15:48

Då var det måndag igen och jag har inte heller något citat denna vecka då jag har jobbat i helgen och varit iväg på en del grejer så jag har inte haft så mycket tid över vid datorn.  Däremot gjorde jag så denna gången att jag släpade med min våg till jobbet så att det blir dagsfärska siffror. 

Jag har i helgen slarvat lite och det märktes på vågen, jag har heller inte kommit igång med träningen den senaste veckan då jag fortfarande är snorig men jag hade tänkt träna min PT timme på onsdag iallafall, får ta det lungt. Jag vill bli helt frisk nu så att jag kan köra igång och träna ordentligt igen för jag saknar det. 

Nu till veckans siffra:

Startvikt: 115, 6 kg

Förra veckans vikt: 111,5 kg

Dagens vikt 111,1 kg (alltså -0,4kg)

Totalt hittills: -4,5 kg


Nu närmar sig påsken och vi kommer att få besök och det brukar ju bli lite extra gott över påsken men jag ska verkligen försöka göra allt för att inte gå upp allt för mycket i vikt. Det är svårt men jag ska försöka tänka på vad och hur jag äter. Denna vecka är det även en del jobb som står på schemat sen får vi ju besök så jag kan inte lova att bloggen blir så jätteuppdaterad denna vecka men jag ska försöka även med det.


//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards