Alla inlägg den 16 mars 2015

Av T - 16 mars 2015 19:54

Jag har denna helgen jobbat ca 40 timmar fördelat på fredag, lördag och söndag, jag klev av mitt skift imorse klockan 09.00 och sedan ska jag vara ledig från 09.00 idag till 08.30 onsdag morgon men då på min lediga tid är massa "måsten" inbokade.  Idag var det stresshanterings kurs och imorgon är det dags för ett träff med samtalsteraputen igen. Jag har visserligen behov av båda dessa grejer men jag skulle så gärna villa ha tomt i kalendern denna tid efter en så pass saftig jobbhelg. Jag börjar känna mig lite mör och jag tror att det beror på att det blir lite mycket på en gång nu men förhoppningsvis kan jag får njuta lite i helgen när jag har ledig helg.


När det kommer till träning denna veckan planerar jag för fullt och min hjärna går på hög varv för att jag ska kunna få till tre träningspass även denna vecka. Då jag har jobbat hela helgen och ikväll varit på möte samt kommer jag jobba onsdag kväll och torsdagkväll så känns det lite svårt att vara hemifrån ytterligare en kväll för att träna men då funderar jag på att ta med mig barnen så att dom får vara i lekrummet under barnpassningstiden imorgon så kan jag köra ett träningspass. Det kanske inte blir just zumban då det passet håller på senare än barnpassningen erbjuder så det kanske blir ett step pass eller cirkelträningspass och det är ju faktiskt också träning och jag tror barnen tycker det är kul att vara där och leka en stund. Sen hoppas jag att verksamheten på mitt jobb tillåter friskvårdstimme på torsdag då jag jobbar dygn för då kan jag tillochmed få till en timmes träningspass med hjälp av friskvård och rast.

Sen hoppas jag att jag lyckas komma iväg på ett träningspass på söndag, det är visserligen långt kvar tills dess och mycket kan hända innan (förkylningar är på g här hemma igen) men jag har en plan och en tanke och jag tror det är viktigt. Sen kanske jag just nu känner för att vara hemma men jag tänker arbeta emot den känslan för att träna då jag vet att jag mår bättre av det i längden.


Ska jag vara ärlig känner jag mig ganska tjock i huvudet och jag hoppas att detta inlägg varit läsbart.

Ha en bra start på veckan allihopa!

//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards