Alla inlägg den 13 mars 2015

Av T - 13 mars 2015 09:11

Fredag innebär sista arbetsdagen för många men det finns även många som vet att just denna helg innebär jobb, vilket det är i mitt fall. Denna helgen är verkligen fullspäckad med jobb. Eftermiddag idag, heldag imorgon och dygn på söndag men det är bara att ta det för vad det är så är denna helgen snart över. 

Jag har en plan att använda söndagens rast, vilket är en timme till att gå på ett 30 minuters pass för då har jag fått till att träna tre gånger denna vecka.  Tack vare friskvårdstimmen och långrast på långskift så får jag min träning att gå ihop och det känns så otroligt bra.


Träningsvärken sitter där idag som jag förväntat och det känns också otroligt bra för då vet jag att jag gör något aktvit för att må bättre. Jag märker också vilka resultat träningen ger. Jag har en otroligt lång väg kvar och jag har inte hunnit med mitt första PT pass ännu (vilket jag verkligen ser framemot) men jag känner att jag mår bättre både fysiskt och psykist samt så sover jag bättre.


När det kommer till maten blir det att leva på infrysta lådor hela helgen så vi får se vad jag plockar fram. Jag har ännu inte bestämt vad som blir att stå på dagens meny men jag har lite lådor att välja sen kan jag ju alltid ta med två ägg och steka ihop en omelett på jobbet.


Dagens frukost blev iallafall att se ut såhär idag:

 

Jag hoppas ju iallafall att det blir någon sorts resultat på måndag. Jag suger fortfarande lite på tanken kring vågen men jag känner mig inte redo att lägga undan den ännu utan det blir nog måndags vägnigar iallafall för en tid framöver. Dock kanske ett undantag denna måndag då jag som sagt jobbar dygn och går av måndag morgon. Jag brukar ju alltid väga mig innan frukost eller någon form av intag alls och när jag jobbar natt brukar jag dricka en kopp kaffe på jobbet och äta frukost när jag kommer hem. Visserligen gör kanske inte en kopp kaffe så jättemycket men det är nog bäst att göra som man gjort från början. Kanske det blir att släpa vågen till jobbet eller väga sig på tisdag... Ja det återstår att se hur jag gör, jag återkommer kring den biten.


Nu ska jag inta mitt sista kaffe (ja mitt frukostkaffe sträcker sig långt in på förmiddagen)innan det är dags att göra sig klar.

Ha en bra fredag!

//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards