Alla inlägg den 20 mars 2015

Av T - 20 mars 2015 09:14

Jag har en riktig jävla skit vecka just nu. Familjen är sjuka, barnen extra gnälliga (vilket är helt naturligt när man är sjuk), själv känns det som att jag ska hosta upp inälvor och allt vad som finns i kroppen när jag hostar, jag har en mensvärk som känns som att det snart är dags att föda barn igen, det är skitigt som fan här hemma just nu men ingen av oss orkar riktigt ta tag i det när vi mår som vi gör. Det snöar ute och det gör det fan inte bättre! Jag måste dessutom åka till affären idag då det fattas  saker som verkligen är nödvändiga att ha hemma just nu. Det var som jag sa att jag blir väl att må som sämst när det kommer till ledig helg...


Detta är inte det mest positiva inlägget jag skrivit och det kanske blir otroligt tråkigt att läsa men jag känner att jag måste få det ur mig på ett eller annat sätt. Kan allt detta få vara färdigt snart? Hur många dagar till ska denna familjen behöva ha för att hämta sig? Jag vill träna men inser att det inte går, men hur lång tid tar det?


Matmässigt blir det inte heller så stabilt just nu men jag hoppas inte att det påverkar allt för mycket negativt. Förövrigt så känner jag mig tio gånger fetare och totalt jävla uppsvullen men det brukar jag göra under den här perioden i månaden... Jag läste någonstans att man ska vara extra snäll emot sig själv om man har problem med PMS eller krfatiga smärtor under mens men hur är man extra snäll mot sig själv när saker runtomkring ser ut som det gör??


Usch vilket negativt inlägg men så kan det bli ibland. Hoppas ni andra har det bättre än vad jag känner att jag har det just nu.

//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards