Alla inlägg den 18 mars 2015

Av T - 18 mars 2015 10:26

Jag känner en inre stress idag över träning, kost, hemmet, ja livet i största allmänhet. Jag känner en otrolig stress över att jag börjar känna mig förkyld och hur länge ska detta hålla på, när kan jag komma igång med min träning igen?

Idag är jag krasslig i halsen och rösten håller inte riktigt men jag är ännu den som just nu är piggast i familjen och det leder till lite rastlöshet samtidigt som jag inte vill köra igång allt för mycket med saker här hemma med risk att det förvärrar min förkylning. Det är kanske nu jag ska träna på att acceptera att det inträffar saker i livet och det är inte så farligt att man inte tränar en vecka på grund av sjukdom MEN det viktiga är att komma tillbaka och inte tappa det efter.


Till frukost idag blev det iallafall en blåbärs smoothie med chiafrön i, det omtalade fröet kanske gör att jag klarar mig från hög feber och en större förkylning. ;) Jag brukar ju alltid dricka mitt kaffe på förmiddagarna men idag har det blivit te med citronskivor i. Det är faktiskt riktigt gott att slänga i några skivor citron i teet. 

 


Medtanke på hur det ser ut här hemma med sjuklingar så finns det inte så mycket på schemat idag (som egentligen skulle inneburit jobb hela dagen) men en tvätt kan jag nog sätta igång iallafall och sedan blir det att fixa lite lunch.

Ha en bra onsdag!

//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards