Alla inlägg den 5 mars 2015

Av T - 5 mars 2015 21:51

Denna dagen började väldigt bra då jag gick av imorse stack direkt iväg till gymmet och körde ett cirkeltränings pass. Det kändes otroligt bra att få gjort 30 minuter på morgonen sen var det hem och duscha för att sedan bege sig till en vän för att luncha tillsammans. Detta tyckte jag var jättesvårt, vi var på ett ställe som serverade buffé och jag hade tallriksmodellen i tanken men jag har ingen aning om hur jag ska kunna räkna ut t ex kalorier då jag inte har någon aning om vad köttet var stekt i eller vad dom hade för olja i salladen. Nu händer det väldigt sällan att jag äter ute på det sättet men hur ska man bära sig åt när man äter ute? Hur gör ni? 


Dagen har bara rullat på från morgon till kväll och lite middag skulle ju fixas också så det fick blir lite fisk.

   


Något som jag ganska flitigt gör just nu är att kolla schemat för pass på gymmet för att kunna planera och idag såg jag att dom hade ett särskilt pass för de som var nybörjare på crossfit.

Crossfit är ett pass där man tränar styrka, smidighet och kondition på olika stationer och inget pass är det andra likt.

Nu när det var just för nybörjare tänkte jag att det nu var dags att passa på trots att jag redan kört ett pass imorse. Jag kan säga att det var så fruktansvärt jobbigt att jag bröt ihop och grät. Jag grät för att jag var arg på mig själv över att jag tyckte det var så jobbigt. Tack och lov var det bara jag som var med på detta passet så jag hade instruktören för mig själv och jag fick otroligt mycket stöd och pepp. Jag tog mig igenom passet och kämpade på som fan så nu sitter jag hemma i soffan och är totalt slutkörd. Jag har varit hemma över en timme men jag har fortfarande inte orkat ta mig in i duschen. Det är inte bara kroppen som är slut utan detta blev väldigt pressande för mig även mentalt, men jag ska satsa på att köra ytterligare ett nybörjar pass nästa vecka om allt runtomkring tillåter det (och med det menar jag att sjukdomar håller sig borta, om jag ens är ledig från arbetet osv)


Otroligt starka känslor idag på kvällen men samtidigt så är jag igång, jag har ju faktiskt kört två pass idag!

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag tar mig in i duschen!

//T

Ovido - Quiz & Flashcards