Alla inlägg den 11 mars 2015

Av T - 11 mars 2015 18:57

Idag har det varit underbart väder ute dock lite blåsigt men det har varit solsken hela dagen. Vi var ute en lång stund på förmiddagen så vi har samlat mycket solenergi idag. Det blev även en liten promenad efter lunch och då såg vi dessa små blommor kika upp i kanten och då kändes det faktiskt lite vårigt. 

   

Jag hoppas nu att det håller i sig med solen för det ger otroligt mycket energi och man känner sig genast mycket piggare. 


Igår hade jag tur att det faktiskt fungerade med friskvård på mitt arbete så jag fick köra ett zumba pass och även denna vecka blev jag rejält svettig men det är inte alls lika jobbigt längre. Klart att det är jobbigt  och vissa hopprörelser har jag svårt att göra då jag bland annat är rädd om knäna eftersom det blir ju ett ganska stort tryck på dom med tanke på vikten, men det jag menar är att jag känner en otrolig skillnad på hur mycket jag orkar med i zumban jämfört vad jag gjorde när jag startade. Det som jag har uppmärksamat är att det är helt olika konditionstyper man måste ha vid olika aktiviteter. Zumban kräver mycket kondition men jag kan bli jätte anfådd av en promenad på 15 minuter, men även det kanske blir bättre med tiden.


Idag har matintaget varit helt okej och middagen var lite extra god - skinkstek med potatis och sås.

     

Det händer inte att man tar sig tid så ofta att göra sådan mat då det tar ca två timmar i ugnen men när man tar sig den tiden så är det ju så otroligt gott.


Morgondagen består av lite ärenden som ska göras men jag hade också tänkt mig att få till ett träningspass på kvällen så då hoppas jag på att det fungerar så som jag tänkt mig.

Nu ska jag göra kväll för minstingen här hemma sedan ska jag nu bara sjunka ner i soffan och glo på tv.

//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards