Alla inlägg under mars 2014

Av T - 11 mars 2014 21:57

Då har jag varit och tränat idag igen dock ett zumbapass. Det var roligt, men svårt att hänga med ibland. Jag blev otroligt svettig och det var faktiskt skönt att bli svettig på det sättet, för det är lite olika att dansa och gymma även om jag blir svettig i gymmet. Det jag blev lite överumplad över var mina känslor i slutet av passet. Jag kände att jag helt plötsligt var påväg att börja gråta, jag höll inne tårarna för jag vill ju inte att folk ska stå och fundera över vad jag sysslar med. Jag var så besviken på mig själv att jag låtit min vikt spåra iväg så mycket att jag inte riktigt orkade med vissa rörelser fullt ut. Jag fick svart på vitt hur illa det verkligen är då jag har klarat vissa saker förut.


Nu behöver jag verkligen kämpa allt jag kan med både mat och träning. Träningen tycker jag ändå att jag börjat komma igång med med maten är fortfarande kaos tycker jag. Den fungerar inte alls så som jag vill att den ska fungera, men jag måste kämpa ordentligt och verkligen ge 110 %. 


Jag måste verkligen också tillåta att det tar den tiden det tar och inte bli besviken för att det inte står minus på en gång...


Nä dags att bädda ner mig då det är dags för förmiddagsjobb imorgon.

//Therese

Av T - 10 mars 2014 22:21

Då är det snart slut på denna dag som i princip hela dagen bestått av föredrag och jobb. 

På förmiddagen var jag på ett föredrag som handlade om bla bipolär sjukdom och den var helt okej, sedan var det dags att gå direkt till jobbet och jobba eftermiddag/kväll.


Nu sitter jag här och eftersvettas efter att har tillbringat tid på gymmet efter jobbet. Idag blev det först 15 min cykling, 10 min rodd, 10 min crosstrainer, ca 15 min med cirkelträningen på maskiner och sedan avslutade jag med 10 min cykling. Såhär i efterhand känns det otroligt skönt. 


Imorgon står det jobb på schemat igen så därför är det inte så mycket annat planerat för morgondagen.


Hoppas att ni haft en bra start på veckan!

//Therese

Av T - 9 mars 2014 18:08

Igår när jag var på gymmet och stod i crosstrainern så kommer tankarna om det verkligen är värt att kämpa sig igenom det för det kanske inte ens ger något resultat. Tränar jag ens på rätt sätt eller finns det någon mening att jag tränar alls osv osv. Tankarna som också kanske bevisar någonstans att jag inte tror på mig själv och hur ska jag bli av med dessa tankar? Jag körde iallafall cykel 10 min, crosstrainer 7 min, roddmaskinen 10 min, cirkelträningsmaskiner ca 15 min och sedan avslutade jag med promenadband 15 min där jag varierade hastigheten så att jag sprang lite.

Idag kände jag mig lite mör i armar och ben men det gick snabbt över.


Idag har vi varit ute mycket då vi haft fint väder men det har blåst ganska kallt men en långpromenad fick vi ihop iallafall. Just nu sitter jag och kämpar emot det frbaskade sötsuget som är så otroligt starkt. Jag vet att det finns godis i skåpet från igår men jag har gett mig fan på att det ska sparas till nästa helg men suget är starkt och dåliga tankar kommer men ännu har det inte vunnit.


//Therese

Av T - 8 mars 2014 09:05

Nu är min lediga helg här och solen skiner så det kan inte bli bättre. Jag hoppas bara att vi i familjen kommer att vara på underbart humör ;)


Om en liten stund är det dags att bege sig till gymmet för att köra igenom kroppen ordentligt även idag. Jag kände lite i armarna imorse att jag jag tränade igår men jag hade nog förväntat mig mer träningsvärk. Träningsvärk är väl inget man vill ha kanske men jag inbillar mig att jag inte tränat tillräckligt om jag inte känner det dagen efter. 


Ikväll är det dags för finalen i melodifestivalen och det är något att se framemot. Jag vet egentligen inte om jag tycker att det var så mycket bra i år men det är lite mysigt att titta på det iallafall.


Nä nu har jag saker att fixa innan gymmet! Ha en bra lördag!

//Therese

Av T - 7 mars 2014 19:50

Idag är det fredag och jag har varit igång sen imorse känns det som. Först klev jag av jobbet vid 9 och då bar det av direkt till gymmet, sedan hem åt lunch och duscha, hämta barnen och sedan promenad ner på stan. Väl hemma igen var vi ute tills det var dags att gå in och laga middag och nu är det kväll. Jag har en aning ont i huvudet men jag tror att jag druckit lite för lite idag.


Tillbaka då till min rubrik, har det med åldern att göra?

Idag när jag var på gymmet kämpade jag verkligen på och jag tog i så musklerna skakade i maskinerna (förutom i uppvärmingen) och i vissa övningar så blundade jag för att orka mer (kanske inte hjälper men jag inbillar mig det iallafall) och det är något jag aldrig skulle gjort förr. Jag skulle inte våga ta i så hårt i min träning i rädsla för vad andra ska tycka men idag sket jag fullständigt i vad andra tyckte och då funderar jag om det har med åldern att göra?

Blir man säkrare i sig själv ju äldre man blir? Jag kände då så idag iallafall....


Imorgon är det dags igen för ett tur till gymmet, det kommer då dock inte bli en timme tror jag men ca 45 minuter iallafall. Nu ska ska jag bara njuta av fredagskvällen och lägga mig i tid så att jag är utvilad imorgon.


Kram på er!

//Therese

Av T - 6 mars 2014 08:48

Denna veckan är det plus på vågen och jag misstänker att det är pga min förkylning som gjort att jag rört på mig ganska lite och i förhållande till hur jag har röt mig har jag ätit för mycket kalorier samt är jag mitt uppe i min mensvecka och har kanske samlat på mig lite vätska. Nu till veckans siffror:


Startvikt: 113 kg

Förra veckans vikt: 109 kg

Denna veckans vikt: 109,9 kg (alltså plus 0,9 kg)


Jag är bättre i förkylningen och tänkte sticka till gymmet igår men då vaknade jag med världens värk i nacken så jag fick ställa in mina planer, igen. Det är precis som att någon jävel vill att jag ska misslyckas för när jag väl vill något så händer det något som förhindrar mig i mina planer.


Planerna för idag är iallafall jobb för att sedan imorgon förmiddag ta mig till gymmet. Jag kommer säkert vara en aning slut medtanke på det lilla jag rört mig under veckan men jag får börja mjukt.

Ha en bra torsdag läsare!

//Therese

Av T - 2 mars 2014 10:58

Jag åkte på en rejäl förkylning så jag har lagt min kraft på barnen och helgens jobb därför har jag inte uppdaterat bloggen de senaste dagarna. Vikten i torsdags stod på samma som veckan innan alltså 109 kg så ingen förändring på det hållet. Kommande vägning ser jag inte heller så stort på för nu har jag varit ordentligt förkyld de senaste dagarna och bara lagt energin där jag verkligen behövt.

Jag har vid två dagar inte heller uppnått mina steg på stegräknaren så jag har nog inte gjort av med intaget av kalorier men jag är på bättringsvägen så det blir nog lite gymmande i veckan dock i lugn takt så att kroppen hinner komma ifatt.

Snart är det dags att fixa lite lunch för att sedan lämna av den äldsta på kalas hos en kompis.

Ha en bra söndag!

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards