Alla inlägg den 30 mars 2014

Av T - 30 mars 2014 19:49

Då är det söndag och jobbhelgen är över. Ny vecka väntar med nya planer. Jag är ledig en hel del i den kommande veckan så jag hoppas på bra väder så att vi kan vara ute mycket och njuta av solen.


Jag har lagt upp träningsplaner redan så att jag kan ställa in mig på att verkligen komma iväg. 

Imorgon måndag tänkte jag testa någon form av yoga/pilatesblandning, på onsdag tänkte jag försöka använda mig av min friskvård jag har rätt till och komma iväg på bodypump, torsdag blir det zumba(enligt min planering men som sagt så kan ju allt hända) och sedan lördag har jag lite funderingar om jag ska köra bodypump och sedan lite gym eller om jag bara ska köra gymmet, något av det blir det iallafall men det beror lite på hur det ser ut hemma.


När det gäller maten är det återigen dags att fixa matlista för kommande vecka och det är så tråkigt när man ibland inte har någon fantasi samtidigt som det ska vara barnvänligt. Jag kör väl på mitt att jag utesluter potatis, pasta och ris eftersom det inte är något jag saknar. Dock har tanken slagit mig att jag kanske äter för lite på dagarna så att när jag tar mig en helg dag att unna mig något så drar kroppen till sig det extra mycket av det onödiga. Kanske jag ska sluta ha en unnardag? Problemet är då att jag tycker så synd om mig själv när jag inte få ha en dag i veckan till t ex lite godis. Jag har ju i veckan på mig att klura hur jag ska göra.


Något jag också fortfarande klurar på är vägningen och jag börjar nog komma på en bra plan kring det men den delar jag med er när jag väl bestämt hur jag tänkt göra.


//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards