Alla inlägg den 14 mars 2014

Av T - 14 mars 2014 09:10

Solen sken och det var klarblå himmel när vi klev upp och eftersom sjuklingen nu inte är någon sjukling längre utan feberfri (dock fortfarande lite förkykd) tänkte vi gå ut på gården en liten stund så att vi får lite frisk luft. Nu när det är dags att gå ut är solen borta och det känns en aning trist men ut en stund behöver vi iallafall för att få lite luft.


I eftermiddag står det jobb på schemat vilket det även gör på söndag så det är bara att gilla läget nu när jobbhelgen infaller.


Som sagt så blev det ingen zumba igår men jag drog iväg till gymmet och körde 15 minuter crosstrainer, 10 minuter cyklning, 10 minuter rodd och 15 minuter cirkelträning så att jag fick köra igenom kroppen iallafall. Det kändes bra att man fick bli lite svettig iallafall trots att jag sett framemot zumban, men jag hoppas kunna få till den någon gång nästa vecka.


Dagens frukost blev 2 st lingongrova, den ena med philadelphiaost, gurka & tomat och den andra med leverpastej, gurka & tomat. Givetvis kaffe till detta.

Jag bjuder även idag på lite bilder, denna gång frukost. Imorse skar jag upp lite gurka och tomat och la på ett fat och det ser ganska härligt ut istället för att lägga fram hela gurkan och skära med osthyvel vilket annars förekommer väldigt ofta här hemma. 

     


Nu ska vi göra oss klara så vi kommer ut i friska luften en sväng innan lunchen som idag blir rester, pannkaka till barnen och fisk till mig. Då jag inte har någon färdig mat till jobbet tar jag nog med mig två ägg och lite skinka så att jag kan steka ihop en omelett till middag. 

Ha en bra fredag på er!

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards