Alla inlägg den 31 augusti 2013

Av T - 31 augusti 2013 22:42

När jag startade den här bloggen ville jag vara så anonym som möjligt bara för att jag ska kunna skriva av mig saker och ting utan att folk ska behöva lägga sig i. Jag delade med mig av min blogg till några få nära och kära som jag litade på och idag hände något jag inte var beredd på - jag fick en fråga på en affär idag om hur det gick och om jag fortfarande "hängde" kvar samt så blev min blogg nämnd. Detta kom som en chock för mig men jag spelade med och pratade på och plötsligt så kände jag mig iakttagen och dömd medtanke på det jag hade handlat idag.

Jag började genast förklara varför jag hade handlat chips, mer som ett försvar och det var exakt det jag ville slippa.


Eftersom jag bor i en liten stad så kommer jag nu känna mig uttittad och granskad varje gång jag handlar och det vill jag inte för jag tänker inte sluta äta chips eller förbjuda mig choklad ibland utan jag ska lära mig äta med rätt mängd, men på ett sådant ställe som jag bor på så blir det lätt spekulationer och egna sanningar, tyvärr kommer detta hänga över mig nu och det kommer att bli jobbigt att handla. 


Jag försöker verkligen hålla min familj utanför bloggen men ibland påverkar familjelivet så otroligt mycket ens matsituation då går det hand i hand och jag har då delat med mig av dessa tankar här och genast kan det börja spekuleras. Visst så kan man kanske räkna med detta när man har en blogg men det är ju inte så att jag har skrikit ut att det är detta jag sysslar med och de personer jag gett bloggadressen till vet också att det är få som fått den just för att jag vill vara lite anonym..


Lite blandad olustig känsla - ska jag fortsätta med detta eller ska jag inte, ska jag lösenordsskydda eller inte men vad hjälper det att lösenordsskydda då uppenbarligen någon i min omgivning gått ut med min bloggadress.


Räcker det inte med tankar för mig nu!?


Jag tänker snart gå och lägga mig för att med ett leende på läpparna möta morgondagens oväntade utmaningar!

//Therese

Av T - 31 augusti 2013 13:18

Då var det lördag och min sista lediga helg innan jag på tisdag börjar jobba heltid igen efter 1½ år som föräldraledig. Jag ser framemot det och det ska bli kul att få lite mer rutiner på vardagarna.

Då tycker jag att det var dags att redovisa mitt matintag hittills.

Frukost: Kaffe, c-vitamin, två stycken lingongrova med lätta och ost.

Lunch: Spagetti och köttfärsås som är gjord på nötfärs, vitkål, morötter, lök, vitlök, krossade tomater och lite mellangrädde.

Även idag bjuder jag på en matbild =)

   

Som jag tidigare nämnt så har jag lite svårt att låta bli creme fraichen till köttfärssås/chili con carne så det fick bli en liten klick idag med.


//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards