Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av T - 18 augusti 2013 22:39

Denna veckans sista timmar börjar ticka neråt mot sitt slut och imorgon är det måndag igen. Måndag innebär vägning, ringa lite samtal och hoppas på att man får tag i den man söker denna vecka (då jag inte fick det förra veckan) samt fylla i lite papper som ska med till förskolan på tisdag annars har jag inga direkta planer inför måndagen.


Av någon konstig anledning känner jag mig lite nervös inför morgondagens vägning. Kan det bero på att jag faktiskt åt lite ostbågar i helgen?? Nej det är nog inte därför jag är nervös... jag känner mig bara spänd över siffrorna för jag vill verkligen kunna skriva in ett minus och öka på kilona på minus sidan.


Jag har även idag insett att jag återigen har blivit en aningen dålig på att dela med mig av mina matbilder så det är nog en grej jag denna vecka ska försöka sätta lite press på mig själv om - flera matbilder i bloggen!! 

Jag kanske ska försöka sätta upp ett mål om en bild varje dag? Kan ju vara kul att ha lite annorlunda mål än vikt- och träningsmål.


Nä gott folk för att en viktminskning ska fungera på rätt sätt behöver man även sin sömn så nu är det dags för mig att krypa ner och försöka sova.

Gott natt!

//Therese

Av T - 18 augusti 2013 11:36

Jag försöker att inte påverkas eller ta åt mig av vad andra säger men när det kommer till min viktminskning så har jag svårt att bara släppa det. För ett tag sedan pratade jag med en nära vän varpå jag berättade om min viktminskningsresa samt hur mycket jag hittills gått ner. I detta samtal nämner jag också att jag inte riktigt känner av min viktminskning (-8,8kg) och att jag tror att det är svårt att känna det då man "växer" i sin kropp varpå jag får svaret att jag nog kommer att känna av det ju längre tiden går för hittills är det ju bara vätska. Detta har jag inte kunnat släppa då jag funderar över om det verkligen stämmer??


Jag har alltså sedan slutet på april gått ner 8,8 kg (i dagsläget kanske ännu mer medtanke på vägning imorgon) och minskat 5 cm i midjan är det bara vätska?


Jag är ingen expert så jag har ingen aning men samtidigt kan jag inte låta bli att ta åt mig lite negativt, även om det kanske inte var så menat från personen, för jag tycker att jag kämpat och brottats med framförallt tankar under denna tiden. Det blir lite nedvärderande i tonen när man säger på det sättet upplever jag, fast det kanske inte alls var menat så.


Någon som vet eller har en aning dela gärna med er till mig. Inte för att det kanske spelar så stor roll egentligen då jag gått ner 8,8 kg och är 8,8 kg lättare oavsett om det bara är vätska eller ej.


//T

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards