Alla inlägg den 29 augusti 2013

Av T - 29 augusti 2013 19:01

Fy fan vad det går uppochner för mina känslor och min kontroll. På morgonen kan jag känna mig hur stark och motiverad som helst för att senare på eftermiddagen känna helt tvärtemot. Detta gör tyvärr att jag många gånger tappar kontrollen. Förmiddagen kan gå superbra för att jag sedan på eftermiddagen tar en portion för mycket eller som idag åt pizza igen....


Jag vet inte vad det är som gör att det blir så här, jag börjar ju fundera på om jag har fel signaler i hjärnan, finns det någon diagnos för detta så att man kan söka för det? Det har ju i vissa perioder gått hur bra som helst men nu är jag inne i någon varannan dag grej igen, vilket i sin tur resulterar i funderingar kring andra dieter (som igår) och det i sin tur leder ofta till att jag övertänker och blir förvirrad som slutar med överkonsumtion av något onyttigt.


Jag börjar allvarligt känna att jag borde söka för detta men vad finns det för hjälp att få? KBT, är det något som hjälper mot detta som tar över för det måste vara någon sjuk relation till mat - ett matmissbruk. Jag vill inte söka för att få hjälp att gå ner dessa kilona för det vet jag att jag kan bara dessa signaler i hjärnan håller sig på banan eller att jag är stark nog att vinna över dom vid tillfälle utan det är mitt tänkande jag skulle behöva få hjälp med.


Som sagt tog signalen över idag och maten blev inte så bra men just nu är jag fast besluten om att morgondagen ska bli bättre och jag ska brottas med signalerna och jag måste försöka besegra dom.


//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards