Alla inlägg den 18 juli 2013

Av T - 18 juli 2013 21:31

Idag har jag inte gjort något extra utan mest bara vilat. Jag somnade en stund på eftermiddagen (tur att sambon är ledig så man har möjlighet att vila) och det var otroligt skönt att kunna göra det ända tills lilleman skallade mig i mitt onda huvud. Ja jag säger det, alla dagar är inte lätta med barn. ;)  Jag hoppas verkligen att jag känner mig piggare imorgon då vi har en del planer inför morgondagen och det blir ju mycket roligare om man faktiskt är pigg. Medtanke på mitt mående så blev det ingen promenad på bandet idag heller men jag hoppas verkligen att jag är piggare imorgon då planerna bjuder på lite "gratis" motion.

Om en liten stund ska jag göra mig klar för att krypa ner och förhoppningsvis få en skön nattssömn.

God natt!

//Therese

Av T - 18 juli 2013 12:50

Jag känner mig alldeles dåsig i huvudet och jag tycker nästan att det är lite drygt åt ögonen samtidigt som jag känner mig lite smått illamående. Detta har jag känt av några dagar nu så jag börjar fundera på om jag borde kontakta vårdcentralen. Pga detta så blev det ingen förmiddagspromenad på bandet för jag kände att jag inte alls orkade det och jag måste lyssna på kroppen och ta det lite lugnt så hoppas jag på att jag kan ta en promenad ikväll om inte en lugn iallafall, behöver kanske inte pressa så som jag gjort dom senaste gångerna.


Kanske har jag järnbrist eller är det dags att kolla synen nu igen? Blir det inte bättre bör jag ringa och höra efter helgen. Nu är det dags att ta ut kyckling & spenat-pajen jag gjort till lunch.


//Therese

Av T - 18 juli 2013 09:44

Gårdagens eftermiddag bjöd på mycket frisk luft. Vi passade på att åka till min farmors sommarställe och tillbringade hela eftermiddagen ute. Vi hade sådan tur att vi blev bjudna på mat, kotlett, sås, potatis och grönsaker som vi också åt utomhus. Det är det som är det underbara med sommaren att man kan äta utomhus.


När vi kom hem på kvällen var det lägging av barn och sen sjönk jag ner i soffan hel slut, antagligen av den friska luften. Eftersom jag kände mig så otroligt trött så blev det ingen promenad på bandet men jag körde lite hantelträning för armarna. Jag har egentligen lite svårt att tro på att hantlarna ger effekt men jag får väl bita ihop och använda dom så kanske jag blir bevisad motsatsen. Jag vet ju att jag själv har köpt dom av en anledning samtidigt är det lite konstigt att jag köper något jag inte direkt tror på men det är väl bara att försöka ta sig tid att använda dom regelbundet så får jag se vad som händer. När det gäller promenadbandet får jag ta mig en intervallpromenad idag när lilleman sover sin middagslur.


Dagen hittills har varit lite seg. Känner att jag har lite huvudvärk idag men det är väl bara att bita ihop och göra det jag ska (som intervallpromenaden). Frukosten blev samma som igår, två wasa husman med kaviar och ägg samt en kopp kaffe.


Ha en bra torsdag!

//Therese


Ovido - Quiz & Flashcards