Alla inlägg den 26 juli 2013

Av T - 26 juli 2013 09:37

Redan fredag idag och jag vet inte riktigt vart denna vecka har tagit vägen eller vad jag egentligen gjort. Jag känner att jag blir en aning dagvild av att gå hemma nu har jag märkt och jag börjar faktiskt  sakna lite rutiner. Visst har jag försökt sköta mat och sådant men det blir lätt att man sover lite längre (även barnen) vilket leder till senare frukost och för mig är senare frukost inte bra i viktminskningssynpunkt. Visserligen så kommer det bara vara såhär till september och då kommer jag säkert att sakna det då det är en vana att vara föräldraledig efter 1½år.


Imorgon är det dock dags för en rutindag igen då det är jobbet som väntar - 2/2 denna månaden ;) Just precis nu så slog det ju mig att jag måste ju faktiskt ställa klockan då eftersom vi har en tendens att sova lite längre än vanligt just nu.


Vad denna dagen har att erbjuda återstår att se det är ju iallafall underbart väder ute så någon uteaktivitet får det bli.

Frukost idag blev som vanligt lite fil med vattenmelon, lunchen hade jag tänkt köttbullar och makaroner och som vanligt har jag inte planerat något direkt till kvällen. Igår hade jag inte heller planerat någon middag men det blev iallafall torsk i dillsås ändå ett bra val tycker jag.


Till ett mindre bra val igår var glassen jag åt, eller mindre bra vet jag ju inte utan jag gjorde ju det valet. Har ni testat glassarna på Lidl som är typ som magnum? Dom är ju sjuuukt goda och till det priset är det verkligen värt det. Glassen med vit choklad och jordgubbsglass inuti är så god så man kan nästan bli beroende av den. Kanske dumt att köpa hem dessa men det är bara sommar en gång om året och ingen sommar utan glass, man behöver bara inte överdriva.


Hoppas att ni har solen med er där ni befinner er så ni kan njuta av sommaren!

//Therese



Ovido - Quiz & Flashcards