Alla inlägg den 16 juli 2013

Av T - 16 juli 2013 20:06

Förmiddagen gick åt att ta det lugnt och smutta kaffe efter det var det dags att börja fixa lunchen som idag bestod av grillkorv med riktigt mos (barnens önskan)  för min egen del så minskade jag moset lite och ökade på med broccoli.


Efter lunchen bar det av till ett ställe med en del lekplatser och grönområden så ca 1½ - 2 timmar på eftermiddagen gick åt att gå efter en nyfiken ettåring som vill upptäcka allt och inte nog med det så är det en gigantisk backe för att kunna komma hem. 


Väl hemma var det dags för dagens middag som blev en kycklingwok gjord på grillad kyckling, wokgrönsaker, lite chilisås och äggnudlar, det blev även några gurkskivor på tallriken.


Inte nog med dagens "gratis" motion så pressade jag mig 30 minuter på promenadbandet nu på kvällen. Även idag pressade jag på lite extra på de snabbaste intervallerna, eller ganska mycket extra jag var några gånger uppe i hastigheten 6,5 km/h vilket jag aldrig trodde jag skulle klara för några veckor sen. Så nog kan man säga att jag har motionerat idag allt.


Ännu har jag inga direkta planer inför imorgon utan vi tar dagen som den kommer. Hoppas att ni haft en bra dag!

//Therese

Av T - 16 juli 2013 09:56

Dagens frukost 

1,5 dl mellanfil, ½ dl cornflakes, en bit vattenmelon delad i småbitar i filen.

1 st wasa husman med kaviar

1st wasa frukost med en skiva 26% ost

kaffe

En frukost bestående av ca 360 kalorier.


Kommer ett längre inlägg senare idag.

//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards