Alla inlägg under februari 2015

Av T - 2 februari 2015 22:48

Som vanlig så rullar dygnets alla timmar på i väldans fart och jag hinner tyvärr inte prioritera bloggen på ett sådant sätt som jag kanske vill men jag hoppas ändå att det finns någon som orkar hänga kvar och läsa trots glapp mellan inläggen.


Jag har ännu inte hört något från gymmet så i fredags skickade jag ett mejl och vi får se om det ger något resultat för jag vill så gärna komma igång med träningen igen men jag behöver en liten spark där bak och det blir det nog om jag får en kontakt med en PT.


Kosten har jag ännu inte fått bukt på och det är otroligt svårt på morgonen då jag inte alls känner för att äta frukost fast jag vet att kroppen verkligen behöver en bra frukost så nu har jag köpt hem lite fil och hoppas på att jag ska kunna få i mig det. Visserligen köpte jag yoghurt förra veckan för att göra smoothie men jag har inte haft suget till det heller. Frukost gör jag ju till barnen så det är liksom inte det att jag inte har tid, ork eller så att göra frukost utan det är att matlusten inte riktigt finns där just då. Detta leder tyvärr sen till att det blir ett mindre bra val vid lunch.

Tyvärr känns det som att jag upprepar allt varje gång - misslyckande så jag ska nog inte fortsätta tjata så mycket om det.


Jag har idag iallafall börjat i en stresshanterings kurs och jag ser framemot att gå denna kursen och jag hoppas att jag ska kunna lära mig hantera min stress och kan jag lära mig det så har jag nog vunnit mycket eftrsom jag är väldigt stressad inombords just nu.

Jag hade kanske önskat att denna kurs kommit under min sjukskrivning eftersom det är en stress i sig att pyssla med förskola och all för att få till alla tider man har att passa på vårdcentralen, samt jobba heltid. Jag känner mig inte riktigt ledig de dagar jag faktiskt är ledig.


Imorgon är jag riktigt ledig utan besökstider eller jobb. Den lediga dagen ska jag tillbringa med mina barn och sedan blir det lite kalasande på eftermiddag då ett av barnen fyller år. Jag ska försöka njuta av det som är bra och inte stressa upp mig över det som är mindre bra.


Nej nu är det dags att krypa ner i sängen för det blir en tidig morgon då det ska serveras lite frukost på sängen.

Sov gott där ute!

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards