Alla inlägg den 28 februari 2015

Av T - 28 februari 2015 09:44

Detta är verkligen ett väldigt blandat inägg som det egentligen inte finns någon tanke bakom eller någon direkt tråd men jag kände att jag ville skriva ett inlägg så att det inte går för många dagar.


Vi börjar med maten som jag tycker fungerar bra, jag har fått till det och jag tycker att det rullar på. Jag känner mig motiverad och jag tycker att jag fått till rutiner kring regelbunden mat. Igår tog jag tillochmed med mig en matlåda från frysen till jobbet vilket inte hör till vanligheten. Jag har faktiskt börjat frysa in för att ha reserver till jobbet eller som lunch hemma efter en jobbnatt. Som ni kanske märkt har jag också varit ganska flitig med att fota mina maträtter och det ska jag försöka fortsätta med. Jag tänkte nu bjuda på lite bilder från gårdagens lunch, en supergod alltiett gryta, tyvärr var det väl kanske lite för speciell smak för resten av familjen men jag gillade det.

   


När det gäller matplanering idag blir det kycklingsoppa till lunch och hemmagjorda hamburgare till middag hade jag tänkt. 


När det kommer till övriga planer så finns det inte så mycket på listan då det verkar som att febern går runt i denna familj men en liten promenad till affären för oss som är feberfria kanske det blir och imorgon vankas det jobb från morgon till kväll ( om jag får vara frisk vilket jag fått hittills, peppar peppar) sen har denna helgen gått.


Jag blir lite stressad över dessa sjukdomar som går då jag är rädd att igen få ställa in PT-träff samt avslappningskurs vilket jag absolut inte vill göra, sen kan man inte rå för att familjemedlemmar är sjuka tider som dessa men min inre stress har jag lite svårt att ta kontroll över. Jag tyckte att jag hanterade stressen kring detta jättebra denna vecka som gått då det inte kändes som hela världen att jag fick avboka  PT, avslappning och frisör men att avboka och krångla inför ytterligare en vecka känns sådär, men som sagt så kanske det inte blir att det behövs.


Ha en bra helg på er därute!
//T

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards