Alla inlägg den 9 februari 2015

Av T - 9 februari 2015 09:14

Nu är jag inne på min tjocka arbetsvecka och jag ser framför mig hur sliten jag kommer att bli men jag ska försöka undvika att ta ut det negativa i förväg. Som jag nämnde i tidigare inlägg kan det bli lite glesare med inlägg denna vecka men har jag tur så finns tid och energin att skriva några rader iallafall.


Igår kom jag iväg och tränade ett intensivt cirkelpass på 30 minuter, mycket konditionsträning igår och jag trodde inte att jag skulle orka pressa mig igenom det men det gjorde jag, fick tillochmed pepp om att jag höll ut hela passet trots att det var så otroligt längesedan jag körde den här typen av pass. När jag kom hem testade jag även

7 - minutersträning genom en app jag fått via min sambo. Det sägs ju att det ska vara en effektiv träning. Tyvärr känner jag av foten jag bröt för snart tre år sedan. Den gör ont idag när jag går och jag hoppas bara att den är otränad och att det snart blir bättre.


Snart är det dags att göra sig klar för förskolelämning och jobb men innan vill jag dela en bild på dagens frukost som var en smoothie gjord på hallon, blåbär, yoghurt och lite chiafrön. Jag hoppas att detta blir en bra matvecka trots mycket jobb och jag ska försöka ha bra planer när det gäller matlagningen. Ha en bra start på veckan alla!

   

(Det ser kanske inte så aptitligt ut på bild men den smakade bra)


//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards