Alla inlägg den 7 februari 2015

Av T - 7 februari 2015 09:56

Här hemma har man nästan gått och väntat på att vi andra i familjen ska bli magsjuka eller att det ska komma mer av den ovälkommna spyan men ingenting sådant har dykt upp vilket jag är så otroligt tacksam över.

Det är möjligt att kräkningen på förskolan orsakades av en febertopp eller något i den stilen eftersom han åt som aldrig förr redan samma kväll, vilket han absolut inte hade gjort om det hade varit magsjuka som legat makom.

Eftersom det inte utvecklas till något mer så hinner jag peta in ett träningspass imorgon eftermiddag utan att vara rädd för att det faktiskt är magsjuka som rör sig i krokarna och då har jag iallafall fått med två pass denna vecka som rekomenderades för att komma igång.


Maten går inte bra fortfarande och jag vet inte vad som ska få mig att få det att fungera. Någon som gjort samma resa och kan ge tips och råd hur man står emot ofrivilliga tankar så styr ganska mycket?


Jag hade en plan igår att försöka städa undan på ett ställe där jag kan ha mitt promenadband, men det blev inte riktigt så. Jag ställde undan några kartonger ut i förrådet så det är iallafall på gång då tanken är att jag ska kunna gå på bandet ungefär 20 minuter om dagen om jag så delar upp det och går tio minuter på morgonen och tio minuter på kvällen, ja när det passar helt enkelt bara jag får in det. 


Veckan som kommer är fullspäckad med jobb och jag kommer inte ha så mycket tid över till annat men jag ska försöka få in två träningspass även kommande vecka, men är det så att bloggen inte uppdateras så mycket kommande vecka så är det för att det kanske inte kommer finnas så mycket tid och ork men jag ska försöka.


Ikväll börjar melodifestivalen och det tycker jag är så härligt kring den här tiden på året då vi kan mysa i soffan och äldsta sonen brukar gilla det och dansa för fullt. Det ger också en känsla av vi går mot ljusare tider.


Nu har det tagit mig nästan en timme att skriva detta inlägg då jag fått göra massa saker emellan så jag vet inte om detta inlägg blev så bra skrivet men nu får det vara som det är!

Trevlig lördag på er!

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards