Alla inlägg den 29 september 2015

Av T - 29 september 2015 20:52

Ibland går dagarna bara så otroligt fort och det blir inte så mycket tid över att sitta vid datorn. Har inte skrivit något inlägg sedan i fredags men helgen har bestått av mycket jobb och så har jag varit så otroligt trött att jag inte orkat sitta med datorn utan jag har prioriterat att gå och lägga mig. Jag har heller inte hunnit med någon träning ännu dock är det bara tisdag och jag har en plan att träna imorgon, vilket då blir ett pass av två denna vecka.


Eftersom det är tisdag idag så står ju vägningen i fokus och jag har även fått till vägning idag, tyvärr har jag inte kunnat vara med på någon lektion på länge och kommer inte heller kunna vara med på lektion det kommande två/tre veckorna just för att det finns inte tid att pussla ihop det med jobb och barn men det viktiga är nog iallafall att jag kommer dit och kan träffa min coach och väga mig. Då var det dags för lite siffror:


Startvikt (1 sept): 115,5 kg

Förra veckans vikt: 112,5 kg

Denna veckans vikt: 111,5 kg (alltså -1kg)


Jag känner mig absolut nöjd över veckans siffra då jag satt som mål att iallafall försöka gå ner 0,5 kg per vecka och det klarade jag ju fint denna vecka. Nu är det start på ytterligare en vecka och det känns helt okej och det känns verkligen ett hållbart sätt att leva på eftersom jag verkligen får äta allt (även godis på helgen) men i måttlig mängd. Jag lär mig också under vägens gång vilka val som är dom bättre och vad jag kan äta lite mer av. Ett exempel är frukosten, då jag gärna äter mellanfil med granola men jag har märkt att om jag byter ut granolan mot ett smulat wasa sport knäcke så blir jag mättare samt att det blir totalt mindre propoints.


Ny vecka, nya starka tag mot nya veckomål!


"Ge ALDRIG upp en dröm bara för

att det tar för LÅNG tid att förverkliga den.

Tiden kommer att passera i vilket fall som helst..

Ge ALDRIG upp!"

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards