Alla inlägg den 21 september 2015

Av T - 21 september 2015 10:55

Nu är det måndag igen och ny vecka vilket betyder att det nu är dags att ha ungefär 12 dagar i rad där jag kommer att stiga upp till en klocka som ringer. Anledningen till att det blir så är ju att jag kommer att jobba helgen som kommer och sedan startar det en ny skolvecka igen innna jag får en helg utan att ställa klockan. Samtidigt har jag jobbat denna söndag som var igår för att få ihop schematiden så det vart en dag mindre denna helg utan klocka.


Som jag skrev i rubriken så skulle jag vilja ägna detta inlägg till min underbara farmor som just nu befinner sig utomlands (vilket hon gör under vinterhalvåret).

Min farmor har alltid funnits där för mig, ända sedan jag var liten så har hon varit ett stöd för mig men också för min mamma då min pappa inte alltid varit där. Jag tillbringade varje sommar i på hennes sommarställe och det är precis ett sådant sommarställe som har skapat många fina minnen och jag är så glad att jag fick den tiden där. Ett mysigt ställe som jag även fått möjlighet att ta mina barn till på sommaren.

Sedan när jag vart tonåring och hade en liten stökig period så öppnade hon sina dörrar för mig.

Idag när jag är vuxen så kan jag ringa henne och prata av mig och jag får alltid ett bra stöd och goda råd.

Så ett stort tack till min underbara farmor som finns för mig! Det betyder så otroligt mycket!


Eftersom jag tycker att det är lite roligare med inlägg som har bilder tänker jag dela med mig av en bild jag tog i lördags. En bild som egentligen inte har med själva inlägget att göra men den får mig att minnas av hur skönt jag tyckte det var ute just under den dagen då jag tog bilden.

 

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2015 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards