Direktlänk till inlägg 10 januari 2016

Före bilder..

Av T - 10 januari 2016 21:00

Det här med att kolla runt på instagram efter lyckade viktminskningsresor har blivit som ett intresse för mig. Jag har nog fastnat lite i det just för att jag där kan se att man faktiskt kan lyckas och att det är tillåtet att det faktiskt kan ta år innan man når sin mål vikt. Jag ser så många instagrammare som har lyckas så otroligt bra och gått ner så mycket som en normalviktig människa. Bilder som visar hur personer står i ett klädesplagg där dom plötsligt får plats i ett byxben, så jag rekomenderar verkligen er som har instagram att kolla in dessa olika #.


Dessa bilder har då fått mig att fundera lite kring just före bilder eftersom det kan ju faktiskt vara kul att på riktigt se förändring i bild. Jag har därför nu tagit före bilder från nu ikväll (dock är ju det med vikten i dagsläget och jag har redan startat resan genom -11,9 kg) Det är fruktansvärt hemska bilder i bara underkläder men jag tror att dom kan vara nyttiga för mig att se. Eftersom dessa bilder är i underkläder vill jag inte dela med mig av dom till er så därför har jag även tagit bilder med kläder men utan mitt ansikte då jag vill vara anonym på mitt sätt. 


   

Jag kommer att spara dessa bilder också så att jag om några månader förhoppningsvis kan få jämföra och se en förändring.


När det kommer till matintaget idag har det gått jättebra dock ligger jag 2 SP under det minsta rekomenderade så jag ska nog ta mig en tallrik fil innan jag lägger mig för att inte riskera att kroppen ställer in sig på svält.


Imorgon är det återigen dags för arbete och då blir det nog några enkla maträtter under dagens så som omelett, en burk tonfisk/makrill eller något liknande. Något jag iallafall kommer att bestämma innan jag lägger mig ikväll. 

Nu blir det att ta lite fil, skriva schema att lämna på fritids imorgon när skolan igen drar igång och sedan hoppa i säng.


Ha en bra söndagskväll!

/T

 
 
madde

madde

11 januari 2016 10:27

Det är bra att ta bilder under resans gång. Har själv gjort det, men nu var det länge sedan. Kanske man ska leta fram kameran och ta några bilder =)
Tycker iaf att det är lättare att se på bild, för kollar man sig i spegeln, tycker jag inte att det är något som händer =)

http://madderavald.bloggplatsen.se

T

12 januari 2016 12:20

Ja det sägs ju att det ska vara så bra men jag har undvikit det eftersom jag har känt mig så fruktansvärt obekväm men när jag ser på alla före och efterbilder så inser jag ju hur bra det är att faktiskt ha förebilder.
Ta absolut fram kameran och sen jämför du =)

 
Viktsextiosju

Viktsextiosju

13 januari 2016 23:21

Modigt med förebilder och efterhandbilder. Själv ska jag ta på lördag då startar min ny-gamla resa. Och du ska vara stolt över dina siffror!!!

http://www.viktsextiosju.webblogg.se

T

14 januari 2016 11:30

Ja dom där bilderna var svåra att ta men nu är dom gjorda iallafall =)
Jag följer dig med spänning!
Tack jag är stolt samtidigt som jag längtar efter ännu mer förändring men jag har mer och mer accepterat att det får ta tid och att jag faktiskt kan leva också =)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av T - 26 april 2016 20:39

Just idag är jag otroligt trött och därför blir det inte något längre inlägg utan jag vill bara ta det lugnt och invänta dagens avsnitt av Biggest loser och sedan blir det sängen för mig.  Nu är det tisdag och jag ska redovisa siffror som jag inte ...

Av T - 25 april 2016 09:16


Visst låter jag positiv i min rubrik? Jag känner mig inte direkt så positiv då jag jobbat hela helgen och skall nu jobba tre dagar till på rad varav en journatt. Det låter inte så mycket men när man jobbat fredag och sedan lördag dygn så känns det so...

Av T - 22 april 2016 21:42


Då var det fredag och jobbhelg för mig. Jag har känt mig ganska trött och seg idag men det har ändå gott bra. Shake till frukost, mellis och lunch och till middag åt jag 100 gram kycklingbacon, 1 dl keso mini och grönsaker. Har ni testat kyckling...

Av T - 21 april 2016 21:57

Då var jag inne på dag fjorton med rena kur samtidigt som det är min födelsedag och jag har mått ganska dåligt dom senaste dagarna och jag har haft så svårt att veta hur jag ska gå över från den rena kuren men jag bestämde att avsluta min födelsedag ...

Av T - 19 april 2016 22:31

Idag har jag också känt mig ganska låg men jag har haft fasaden uppe pga utbildning och möten. Dock var det en bekant på samma möte som tyckte att jag såg en aning blek ut och det fick mig att fundera mycket under eftermiddagen men jag kommer hela ti...

Ovido - Quiz & Flashcards