Alla inlägg den 23 juni 2014

Av T - 23 juni 2014 10:51

Nu har midsommarhelgen flugit förbi och den har varit innehållsrik om jag ska kalla det så. Mycket jobb har det varit men det blev även en spontan utgång för min del och då blev det somsagt lite för mycket av det goda. Inte för alkoholen i sig utan mer för viktminskningens skull men det var det absolut värt det för jag hade en mycket trevlig kväll i lördags.


Nu är det ny vecka med nya tag och nya utmaningar. En av mina stora utmaningar nu i veckan är att jag ska nämna minst två bra saker jag gör i min resa under denna veckan. Orsaken till detta är att jag ofta kan tala om hur dåligt det går och hur jag misslyckas med det ena och det andra men jag måste försöka se även dom bra sakerna jag gör i det här.


Det är nu jag vill komma till dagens positiva bra sak:

Jag har gått en promenad på mitt band nu på förmiddagen i 52 minuter. Hastigheten låg mest kring 5 km/h men jag varierade det lite under promenadens gång men inte under 5km/h mer än 2 minuters nedvarvning i slutet då jag gick på 3km/h. Jag har försökt fota så bra jag kunde men det är svår att få tydliga bilder när man går men jag delar med mig av de bilder jag tog. (Pulsen står på noll för att jag inte håller i handtagen när jag går och då kan den inte mäta puls)

         

Andledningen till att jag fotade så många var för att vi vissa tillfällen kände jag för att ge upp för jag tycker ju det är sååå tråkigt att gå vilket jag nämnt förut men jag blev lite motiverad av att fota.


Nu ska jag ägna lite tid åt att leta efter lite recept sen blir det väl att hoppa in i duschen och sedan äta en omelett.

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards