Alla inlägg den 11 juni 2014

Av T - 11 juni 2014 11:47

Jag bor i en ganska liten stad och när magsäcksoperationer görs på var och varannan så blir det ganska tydligt att MÅNGA gör det. Jag tycker inte att det är fel i sig att göra en magsäcksoperation för att det kan vara en nödvändig utväg men (det är nu det förbannade men kommer) innan det är dags för operation bör man försöka kämpa lite själv.


Nu kommer säkert någon att säga det är fan inte lätt, varför tror du man gör operationer osv osv. Jag om någon vet att det inte är lätt och tro mig jag vet verkligen vad jag pratar om när det gäller att försöka kämpa mot matmissbruk och viktnedgång men jag tycker att det blir fel om man tänker "äsch vad spelar denna läsken för roll jag ska ändå operera mig". Jag tror inte att man efter operation vaknar upp och tänker helt annorlunda för det är ju inte hjärnan man opererar. 


Jag kanske hamnar där i slutändan jag också att operation är den enda utvägen men jag vill fan ha kämpat på alla möjliga sätt innan jag hamnar där. Har man fått en operationstid kan man iallafall börja göra små förändringar som att byta ut läsken på lunchen till vatten eller gå tillochfrån ett ställe som tar sju minuter att gå istället för att ta bilen. Börja med små förändringar. Jag säger inte att jag är någon jävla expert och att allt är så jävla lätt men vissa saker upprör mig så kopiöst jävla mycket.


Nu har jag fått skriva ner dom små raderna så nu släpper jag det (inte i tanken kanske men på bloggen).

Eftermiddagen kommer att bestå av lite jobb men även hade jag tänkt att få in lite friskvård och ta mig en promenad/joggingrunda på ca 5 km.


Ha en bra dag på er därute!

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards