Alla inlägg den 17 februari 2014

Av T - 17 februari 2014 20:40

Just nu har jag en extrem jobbvecka så jag har inte haft tid och ork att sitta vid datorn men till helgen kommer det lugna ner sig igen.

Jag kämpar på med mina steg och de dagar jag inte uppnått 10 000 på kvällen har jag promenerat 30 minuter på bandet och någon gång har det tillochmed blivit en timme. Jag tycker det är posiivt att jag faktiskt går på bandet även om jag egentligen inte har lust, som i lördags tex då jag promenerade efter melodifestivalen. 

Jag har även då mycket att tack min kära syster för videosamtalet så att tiden gick fortare.

Nu tänker jag redovisa stegen sedan i torsdags då jag inte bloggat efter det:

Torsdag:12 715

Fredag: 10 621

Lördag: 11 035

Söndag: 12 780

Eftersom det fortfarande är timmar kvar på dagen så kan jag inte skriva in dagens steg men idag har jag gått en hel del även 20 min på bandet så hittills är jag uppe i 14 900 steg ca men så mycket mer blir det kanske inte för jag ska se en serie mellan 21-22 sedan är det sängen för mig.


Maten går okej men inte så som jag egentligen vill att det ska gå så jag måste verkligen försöka kämpa mig dit jag vill. Just nu känns det ganska rörigt i huvudet på mig pga trötthet så jag känner att jag måste sluta blogga nu så att det inte blir rörigare än vad det redan är att läsa.


//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards