Alla inlägg den 13 februari 2014

Av T - 13 februari 2014 22:30

Då var det dags att öppna sig igen och verkligen visa hur kasst det gått för mig den senaste tiden eller ja från sena hösten kanske man ska säga.


När jag började i april förra året låg min startvikt på 113kg.  Jag lyckades komma ner på 102 kg, alltså minus 11 kg men sen efter det hände något och det gick åt helt fel håll. Idag har jag ställt mig på vågen och bestämt mig för att jag kommer nu att varje torsdag redovisa min vikt här i bloggen. Jag ska kämpa och jag ska slita för jag vet att jag kan. Varför jag har valt just torsdagar vet jag inte utan det bara blev så när jag skrev häromdagen. Jag skrev även i senaste inlägget att jag skulle använda dagens siffror som startvikt men jag har ångrat mig jag vill ha min tidigare startvikt som grundstart vikt för att komma ihåg att jag aldrig vill dit igen. Så till dagen siffror.

Startvikt: 113 kg

Dagens vikt: 109,8 kg (alltså + 7.8 kg sedan det började gå utför)

Totalt minus: -3,2 kg...


Det känns hårt att faktiskt skriva ner det och se den bistra sanningen i siffror men nu ska det fan vända och jag måste kämpa!!


Nu till det positiva. Igår var jag på jobbärende i en annan lokal än vad jag brukar så då fick jag en liten extra promenad ute och tack vare den så hoppade jag över promenadbandet på kvällen. Mina totala steg igår blev 13 551 vilket jag är otroligt nöjd med. Något annat som jag också är otroligt nöjd med är att jag idag promenerat på bandet i en hel timme. Vi har idag varit hemma hos en kär vän och sedan tog vi det bara lungt på eftermiddagen då det var så tråkigt väder. Detta gjorde ju att jag faktiskt inte gått särskilt mycket idag så därför pressade jag mig själv en hel timme på bandet, men jag hade inte kunnat gjort det utan min älskade syster som höll mig sällskap via videosamtal! Jag har mycket att tacka henne för "sällskapet" under min svettiga promenad =)


Imorgon är det jobb som väntar igen på eftermiddagen så jag hoppas att vädret är okej på förmiddagen så att vi kan gå ut en sväng. 


Nä nu ska jag "surfa" runt lite innan jag kryper ner i sängen.

Hoppas att ni har haft en bra dag och jag hoppas att ni nu framöver kommer ihåg att kika in på bloggen, speciellt på torsdagar!

//Therese


Ovido - Quiz & Flashcards