Alla inlägg den 13 september 2013

Av T - 13 september 2013 16:00

Det lilla problem som skapade tankar hos mig tidigare idag har löst sig. Jag kommer helt enkelt att ta med min egen våg till jobbet så kan jag ta en vikt innan frukost på min våg. Samtidigt som jag gör det kan jag också jämföra skillnaden på jobbets våg och min egen eftersom det är ju inte sista söndagnatten jag kommer att jobba.

Detta tycker jag var en ypperlig lösning på mitt bekymmer! =)


Nu ska jag fortsätta med fredagsmiddagen som idag består av kotlett i sås med klyftpotatis och grönsaker, men jag var bara tvungen att dela med mig av min goda idé gällande måndagen! 


//Therese

Av T - 13 september 2013 10:09

Jag får be om ursäkt för att jag inte uppdaterat så bra den senaste tiden men som sagt så har jag börjat på mitt heltidsschema igen och det är en omställning för att få ihop vardagspusslet när man ännu inte är van och när kvällen kommer (mina lediga kvällar) så känner jag mig så trött att jag bara vill sjunka ner i soffan och slappa lite innan läggdags.


Foten gör fortfarande ont till och från så jag tror nog att jag ska ta en kontakt med vårdcentralen efter helgen så att det får kollas upp. Just för att jag har problem med foten så blir det inte mycket promenerande men jag har i veckan cyklat lite med barnen, visst känner jag av foten då med men inte alls lika mycket som när jag går. Jag hade ju bestämt att de dagar jag jobbat natt ska jag ta mig en promenad på bandet eller i naturen direkt efter jobbet men det går inte riktigt nu så imorse när jag slutat "hoppade" jag upp på cykeln och cyklade hela 9,49 km på 36 minuter. Det är ju iallafall någon form av motion.


När det gäller maten tycker jag att det gått riktigt bra denna veckan så jag hoppas verkligen att det ger något denna måndag eftersom jag stod still på vågen i måndags, men som Kristina sa i kommentarer i måndagsens inlägg så kan jag ju ha samlat lite vätska under mens veckan därav min oförändrade siffra.


På tal om måndag så vet jag inte riktigt hur det kommer att bli med vägningen för att jag jobbar natt och sedan måste jag iväg direkt efter jobbet vilket betyder att jag inte kommer att ha tillgång till min våg före frukost. Visst vi har en våg på jobbet men jag föredrar att väga mig på samma våg då det kan skilja lite. Jag får fundera lite hur jag ska göra om jag ska spara mig till tisdagmorgon för att få lite mer rättvisa siffror, när jag bestämt mig så håller jag er uppdaterade.


Ha en underbar fredag!

//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards