Alla inlägg den 6 september 2013

Av T - 6 september 2013 22:12

Jag har så fruktansvärt ont nere i svanken, känns nästan som hela nedre ryggpartiet är inflamerat men jag vet vad det beror på - den kvinnliga veckan. Den här perioden kan vara lite dryg för min del (vilket jag säkerligen nämnt tidigare) dels för att jag kan få riktigt ont men också för att jag blir så otroligt sugen på saker man inte ska äta. I dessa veckor kan jag äta allt och ingenting så det är ganska tufft att försöka stå emot för det är starka känslor men jag tycker ändå att jag har fixat det bra den här gången trots att jag ätit fredagsmys idag (kommer till det senare) Detta är något jag ska gå igenom en gång i månaden och varje gång jag inte äter konstant i 5 dagar är jag nöjd ;)


Idag har dagen rullat på med lite matlagning, handling och utelek samt filmmys så jag är absolut nöjd med dagen och jag är otroligt nöjd över min motionsprestation idag. Jag tog mig tid att promenera på bandet i 38 minuter, mestadels på en hastighet med 4,5 km/h men vid tre tillfällen var jag uppe och sprang i ca 1 minut på 7 km/h, någon sväng var jag nere på 3,5km/h för att kunna hämta mig lite för att orka alla minuter men jag gjorde det - 38 minuter med mellanlutning på bandet!


Ibland när jag ska gå på bandet har jag lite bekymmer med vad jag ska ha på mig då jag blir svettig ska det inte vara för varmt och det ska vara bekvämt att gå i. Jag visste att jag hade ett par byxor i garderoben som suttit väldigt snävt men jag tänkte att det går ju alltid att prova och vet ni vad, jag fick under promenaden dra upp dom några gånger för att dom åkte ner och det var en underbar känsla - att faktiskt få dra upp byxorna istället för att dra in magen för att det sitter för snävt i midjan. Det ger mig ett bevis på att det faktiskt händer något positivt med min kropp! Jippi! =)


Som jag nämnde ovan så kan jag äta allt och ingenting under denna kvinnoperiod och igår trodde jag att jag skulle gå åt men jag stod emot det och bestämde då att jag får ha min "unnardag" som idag fredag så därför har det idag blivit lite choklad och chips denna fredagkväll men jag har också bestämt mig att det får vara stopp där - inget lördagsgotte imorgon hur mycket kvinnoveckan än gör sig påmind eller vad man ska säga, jag ska stå emot det!


Imorgon är det även dags för jobb för min del igen så der kanske inte blir så mycket bloggat just imorgon då jag är borta i stort sett hela dagen.


Nä nu börjar jag känna mig en aning trött så det är väl dags att göra sig klar för att få krypa ner i sängen.

Sov gott ni som läser detta innan läggdags och jag hoppas att ni som läser detta imorgon har sovit gott!


//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards