Alla inlägg den 4 september 2013

Av T - 4 september 2013 13:32

Då hinner jag precis dela med mig av dagens lunch innan det är dags att snart göra oss klara inför förskola och arbete.

   

Torsk i dillsås gjord på lättcremé fraiche till det serverade jag potatis och kokta morötter.

Middagen blev lite annorlunda då det fanns en bit ugnspannkaka kvar så den tar jag med mig till jobbet med lite sylt och grönsaker. Detta kommer det inte att komma en bild på då jag är på jobbet.

Ha en bra eftermiddag/kväll för det tänker jag ha ;)


//Therese

Av T - 4 september 2013 09:44

Idag känner jag mig en aning trött och seg, vaknade också med huvudvärk. Det är säkert olika faktorer som spelar in i detta dels så har den äldsta sovit lite dåligt inatt sen är det väl spänningar som kanske släpt efter nya rutiner kring jobb och förskola.


Till frukost idag åt jag två skivor lingongrova  med lätta, ost och paprika, till det en kopp kaffe. När det är dags för lunch tänker jag göra torsk i ugn med dillsås gjord på lättcremé fraiche med potatis och kokta morötter.

Vad jag hittar på till middag återstår att se eftersom jag kommer att äta den på jobbet men jag tror att jag tar med mig en kycklingfilé som jag äter tillsammans med broccoli och en klick lättcremé fraiche.


Dagen annars består av att pyssla lite här hemma men även ta det ganska lugnt då jag har lite huvudvärk och känner mig trött men jag hoppas att det snart går över =)


När det gäller maten så känns det rätt okej och jag tycker att jag äter som jag borde så jag hoppas att det kommer att ge någon form av resultat denna vecka. Dock tycker jag att det känns som att kroppen står still och det är aldrig roligt att känna så men jag försöker hänga i och tänka på vad jag äter så kommer det nog att gå vägen det här trots att det tar tid.


Jag har ju varit lite dålig med motionen men jag ska försöka bättra mig på det och är det fint väder imorgon, om jag fått sova på jobbet(då jag har sovande sjour) och inte behöver sova när jag kommer hem så ska jag ta mig en morgonpromenad på en gång och är det dåligt väder så ska jag gå på bandet Jag måste verkligen återuppta motionen igen. Det räcker med 30 minuter (intervall på bandet) om dagen för att jag ska känna att jag faktiskt mår bättre i kroppen och har jag fått in vanan igen så blir det mer som ett behov att använda bandet iallafall. Jag har lite svårare med att få in ett behov av att promenera utomhus eftersom jag egentligen tycker att det är otroligt tråkigt.

Jag ska ställa in mig mentalt på att imorgon ska jag göra någon form av motion och har jag inte fått sova på jobbet så kan jag ta 30 minuter på bandet direkt när jag kommer hem för då kan jag ju slänga mig i sängen så fort det är klart. Heja mig själv och massa motionspepp till mig själv   


//Therese

Ovido - Quiz & Flashcards