Alla inlägg den 19 januari 2014

Av T - 19 januari 2014 10:03

Jag är trött då jag den senaste tiden haft svårt att somna, mycket tankar i omlopp. Det var en händelse för ett tag sedan som jag jag har påverkats otroligt mycket av. Just själva händelsen känner jag inte att jag vill dela med mig av här just nu. Däremot vill jag få av mig lite tankar om mina känslor just nu


Jag har en fruktansvärd ångest i omgångar, jag har svårt att somna samt känner jag att jag har svårt att gå ut bland folk då det känns som att folk dömmer mig. Igår jobbade jag och i mitt jobb ingår det en hel del utevistelse med b la handling och jag blev alldeles svettig, fick ont i magen och jag tyckte det var jobbigt att andas.


Idag har jag lovat min äldsta att vi ska gå på bio vilket har satt igång en hel del tankar hos mig. Jag försöker förutse biobesöket och intalar mig själv att det inte kommer att bli så farligt men jag känner att ångesten ligger och trycker. Ångesten som uppstår då jag igen ska ut bland folk som kanske tittar på mig och dömmer mig.


Jag har nu bestämt mig (framför allt för barnens skull) att jag måste söka en läkarkontakt så att jag kan få hjälp med detta så att det inte slutar riktigt illa. Så imorgon måndag är det dags att kontakta vården.


Jag känner att när jag tagit tag i detta så kan jag ta tag ordentligt i vikten igen för nu är det så otroligt svårt även fast jag försöker varje dag att tänka mig för....


Så ser det ut för mig just nu...

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards