Alla inlägg under januari 2014

Av T - 12 januari 2014 23:48

Det har hänt en del saker i mitt liv som pågår just nu och detta har resulterat i att jag inte alls har tagit hand om mig själv. Nu känns det lite som att jag precis håller mig ovanför vattenytan med näsan och kommer det någonting mer nu över mina axlar så sjunker jag. Detta måendet har gjort att jag tagit till ätbara saker som tröst och nu sitter jag här igen och känner att dubbelhakan är påväg åter och att de tio kg jag lyckat få bort är snart tillbaka.

Jag vill verkligen inte att det ska vara så men så fort jag börjar tänka att nu måste jag ta tag i det, jag kan ju det vet jag för det har jag sett bevis på så tar det inte mer än några timmar så kommer jag på mig själv stå och trösta mig själv med något ätbart.


Det som är så fruktansvärt hemskt i detta är att jag börjar känna ett problem att andas nu när haka nummer två börjar komma tillbaka men hur fan ska jag göra då? Jag vet ju att jag måste börja jobba mentalt igen och ganska rejält men orkar jag det?? Jag vill orka för jag vet att det leder till något bra men klarar jag det? Jag har ingen tro på mig själv nu och det jag kände i april förra året är som bortblåst och det känns som att jag måste inse att jag kommer inte att vara stolt över mig själv på min 30 års dag. Jag ser alla anda lyckas och inser att jag själv inte klarar att lyckas...


Jag har inte så gott öga till mig själv just nu.... tyvärr.

//Therese

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards