Alla inlägg den 30 april 2013

Av T - 30 april 2013 15:28

Just nu är jag så fruktansvärt godis sugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag skulle kunna leta i alla skåp och hittar jag något så skulle jag lätt kunna trycka det. Nu vet jag att jag inte hittar något så det är ingen idé att leta. Visserligen så vet jag att det finns en och annan kaka jag skulle kunna ta men i efterhand så vet jag att det inte är någon bra idé. Detta är också det jobbiga med denna vecka är att jag ofta just den tidpunkten är otroligt godissugen.

Det är inte jobbigt att vara godissugen i sig utan det är kampen mot suget som är det jobbiga. 

Någon säger kanske då att ta ett äpple men det är ingen idé att göra det heller för när jag är inne i "kvinnoveckan" så är det suget efter godis som finns där och inte ett äpple, men jag ska brottas och jag ska vinna!!


//Therese

Av T - 30 april 2013 11:05

Oj vad tiden springer iväg det är snart dags för lunch. Jag har en hel del rester i kylen så vi får se vilket det blir att äta för min del idag. Som sagt förmiddagen har bara sprungit iväg.


Efter frukost, bestående av 2 dl mellanfil, 1 dl corn flakes, en skiva lingongrova med ost, gul paprika och tomat, bar det av till dagis för att lämna den äldsta. Jag hade ställt in mig på att jag skulle ta mig en promenad med barnvagnen direkt efter men det blåste så in i he**ete kallt så jag bestämde att jag tar mig en kortis promenad till affären. Sen skulle jag passa på att fixa ett regnställ när jag ändå var ute men den affären öppnade inte förens 10, så jag trotsade blåsten och började promenera iallafall. Tack vara runkeepern hade jag koll på hur mycket jag promenerade och det blev faktiskt en timmes promenad när jag imorse inte trodde att det skulle bli mer än 20 minuter.


Förövrigt känns det en aning tungt idag både mentalt och fyskiskt men jag tror att det mesta beror på den kända "kvinnoveckan". Jag brukar ju känna mig ganska svullen och så under den tiden så vi hoppas på bättre känslor om några dagar. Jag tror också att när jag känner mig tung i kroppen så blir allt jobbigare mentalt, men som jag gjorde under promenaden - positiva tankar! Tur är också att solens strålar kikar fram lite då och då för det ger en så mycket energi.


Ha en bra dag alla så återkommer jag senare!


//Therese

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Jag har startat denna blogg för att jag tror att det kommer att hjälpa mig i min resa mot en lättare vardag.

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<<
April 2013 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Bloggar jag följer

Arkiv

Sök i bloggen

Tidigare år

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards